Homepage Opleidingsaanbod

Gratis trainingen Social Media en Office volgen?

(via subsidieregelingen vergoed worden?)

 

Mijn Social Media trainingen hebben we nu ook in een totaalpakket gebundeld waardoor we deze, samen met opleidingscentrum Thissen, kunnen aanbieden. Zelfs als aparte trainingen in combinatie met Office cursussen Word, Excel, Outlook en vele van productiviteitstrainingen.

Ik heb onlangs contact gehad met een regionaal opleidingscentrum en een bureau wat gespecialiseerd is in subsidieregelingen voor werkzoekenden, werknemers en ZZP’ers.

Er bestaat voor deze groep een zeer grote kans om ons aanbod via Thissen Opleidingen als erkend opleidingscentrum, en gericht op het verkrijgen van een nieuwe baan via een subsidieregeling, volledig vergoed te verkrijgen. En het zou je dan geen geld kosten. Admentis kan u informeren over de subsidiemogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over de subsidieregeling.

Wil jij als werkzoekende/werknemer of zelfstandig professional van deze unieke éénmalige kans gebruik maken, mail mij dan even voor meer informatie. Ik neem dan contact met je op.

Wij hopen dat we veel werkzoekenden,  werknemers en zelfstandig professionals hiermee tegemoet kunnen komen en in ons opleidingscentrum en trainingen kunnen begroeten.

Download hier onze flyer

flyer aanbod trainingen thissen athoning

 

Zie hieronder voor het aanbod opleidingen en trainingen.

 

CONCRETE INTERESSE IN DIT INTERESSANTE AANBOD?

Je kunt voor meer informatie contact opnemen via een mail naar training@athoning.nl 

Trainingsaanbod atHoning 

Linkedin training

Facebook basis training

Twitter basis training

Social Media pakket training

 

Alle trainingen zijn ook als individuele training ( 1 op 1) af te nemen. 

Tarief in overleg.