Homepage Linkedin Linkedin aanbod Linkedin aanbod training en coaching

anbod Linkedin training, workshops en coaching.

(als bedrijf, stichting, organisatie, ondernemer of werknemer een keer een Linkedin workshop profieloptimalisatie en/of marketing willen volgen?)

linkedinsupportathoning


Open Inschrijving:
Het kan via een Open Inschrijving, bij voldoende animo plannen we een dag/tijd en stemmen dit verder in overleg af. Meld je hier gewoon aan.linkedinklantenathoning

Incompany:
Wil je liever een incompany workshop? Dat kan dus op je kantoor of in je bedrijf. Dit stemmen we onderling samen verder af. 


1 op 1:
Of doe je het liever alleen en heb je meer behoefte aan individuele begeleiding? Ook dit stemmen we onderling samen verder af.Ik ben flexibel in de planning en tijden. Het kan op een ochtend, middag of avond. Wat ook regelmatig voorkomt is een combinatie, zo gaf ik onlangs een Linkedin incompany workshop bij een bedrijf van 1600-1900 uur, inclusief een lekkere pizza :-)

 

Werkzoekenden/Studenten:linkedinbaanathoning

 

Ook voor werkzoekdenden en studenten bied ik Linkedin workshops aan. Of een individuele coaching, voor werkzoekenden kan dat zelfs ook bij je thuis. Verder bied ik regelmatig via stichtingen/organisaties voor werkzoekenden een Linkedin workshop aan.

Ook voor scholen, opleidingen e.d. kunnen studenten (en medewerkers) bij mij terecht voor een Linkedin training/workshop. 

 

Abonnementen:

Nieuw in mijn aanbod, je kunt me ook per maand of kwartaal inhuren voor Linkedin support. Ik kom dan naar jouw bedrijf of kantoor toe en ben dan een aantal uren of dagen beschikbaar om directie en medewerkers met Linkedin te adviseren en ondersteunen. Dit is maatwerk en altijd in gezamenlijk overleg, ik ben flexibel in de uren en dagen.

 

athoningincompanylinkedin

 


Gaan wij dus samen Linkedinnen?

Mail me op: training@athoning.nl