Homepage Anton

Online meerwaarde met Linkedin

Training, coaching, scan en/of support

Linkedin gaat pas echt kansen bieden als de mogelijkheden en kansen kent. En het strategisch gaat aan- en oppakken. Door het niet even erbij doen. Maar door hier voldoende tijd en energie in te stoppen. 

Waarbij je profiel de basis is. Dit wordt vaak vergeten of onderschat. Want de eerste indruk is bepalend. Het gaat om een "split second". Daar besluit de lezer al of jij interessant voor hem/haar bent en verder gaat lezen. En misschien wel connecten. Zorg daarom voor een krachtig profiel, ik noem dat een "vaas' profiel.

En daarna begint het spel pas echt. Linkedin is in mijn ogen duursport. Relaties leggen en opbouwen. Met oog voor je doelgroep en doelstellingen. Door gericht je netwerk op te bouwen en intensiveren.En sterk in beeld te blijven. Door het publiceren en delen van informatie en berichten. Je dient dus ook echt actief te zijn en blijven. Ik hanteer hiervoor mijn "paob" kapstok.

Ik ben een ervaren trainer/coach met een praktische en persoonlijke aanpak. Een aanpak die praktisch en resultaatgericht is. We gaan Linkedin inzetten voor meer online resultaten. We gaan voor doelstellingen als meer naamsbekendheid, een groter divers netwerk en een krachtig imago. We gaan voor bouwen, binden en verbinden. 

Zet Linkedin dus in om in beeld te komen en blijven bij je doelgroep en relaties. Als je Linkedin slim en sterk inzet creeer je kansen. Daar ga ik met jou voor, dat is mijn meerwaarde met Linkedin.

 

linkedinvoorklantenlinkedinvooreenbaan

 

 

Neem hier contact met mij op voor meer informatie of voor een bakje koffie en kennismaking. 

contact met athoning

Online meerwaarde met Social Media

Inrichten, beheren, training of coaching

Mijn aanpak en samenwerking is niet alleen op afstand. Maar vooral ook gericht op het fysiek aanwezig zijn bij de klant. En jou en jouw bedrijf beter leren kennen en aanvoelen. Meekrijgen wat er in jouw bedrijf leeft. Door mensen goed te leren kennen en gesprekken aan te gaan. Door samen af te stemmen en zaken in gang te zetten. Op zoek naar interessante, relevante en aantrekkelijke informatie, nieuws en ontwikkelingen. Want dan kan ik pas echte online meerwaarde bieden.

Ik ben een ervaren specialist die een praktische en persoonlijke aanpak heeft. Een aanpak die resultaatgericht is, we gaan voor meer online resultaten. Daar sturen we ook op want meten is weten.

Ik ben een man met veel levenservaring die ook een band met je wilt opbouwen. Om daardoor jouw bedrijf en mensen beter te leren kennen. Als een laagdrempelige, enthousiaste en gedreven sparringpartner voor management en medewerkers. Met een heldere aanpak en helder taalgebruik. Zodat het ook transparant en begrijpbaar is.  

Ik ben een adviseur, trainer, coach en beheerder. Maar daarnaast vooral ook een motivator, regisseur en coördinator. Iemand die voor jouw bedrijf een stok achter de deur is en waar je altijd op terug kunt vallen. Zowel online maar vooral ook offline. Die de boel in beweging krijgt en in beweging gaat houden. Als een marathon, kwestie van volhouden, doorbijten en lange adem. Duursport dus.

Ik wil je zoveel mogelijk werk uit handen nemen zondat je er bijna geen omkijken naar hebt. En Social Media voor je laten werken. Voor meer online resultaten. Dat is waar ik met Social Media en Internet meerwaarde biedt.

 

socialmediavoorklantensocialmediavooreenbaan

 

Neem hier contact met mij op voor meer informatie of voor een bakje koffie en kennismaking. 

contact met athoning