Homepage Anton

Promotie- en informatievideo atHoning voor bedrijven en organisaties. 

athoningpromotievideowijchenzomer2017

Klik hier of op de foto voor mijn video.

 

Online meerwaarde met Linkedin

Training, coaching, scan en/of support

Linkedin biedt pas echt kansen als je de mogelijkheden en opties goed kent en het strategisch aanpakt. Niet door het er even bij te doen, maar door er voldoende tijd en energie in te stoppen. 

Je profiel is de basis. Dit wordt vaak vergeten of onderschat. De eerste indruk is bepalend: het gaat om een "split second" waar de de lezer/bezoeker besluit of jij al interessant voor hem/haar bent. En of hij/zij verder gaat lezen en connecten. Zorg daarom voor een krachtig profiel, in mijn woorden een "vaas' profiel.

Daarna begint het spel pas echt. Linkedin is in mijn ogen namelijk duursport, waarin het draait om relaties leggen en opbouwen. Met oog voor je doelgroep en doelstellingen. Door gericht je netwerk op te bouwen en intensiveren en daardoor sterk in beeld te komen en blijven. Een belangrijke factor is daarbij het publiceren en delen van informatie en berichten. Je dient dus ook echt actief te zijn en blijven. Ik hanteer hiervoor mijn "paob" kapstok.

Ik ben een ervaren trainer/coach met een praktische, persoonlijke en resultaatgericht aanpak. We gaan Linkedin samen inzetten voor meer online resultaten. We gaan voor doelstellingen als meer naamsbekendheid, een groter divers netwerk en een krachtig imago. We gaan voor vinden, binden, verbinden en bouwen. 

Zet Linkedin in om bij je doelgroep en relaties in beeld te komen en blijven. Want als je Linkedin slim en sterk inzet creëer je kansen. Daar ga ik met jou voor, dat is mijn meerwaarde met Linkedin.

Klik hieronder op de buttons voor mijn aanbod.

 

Linkedin training & coaching

linkedinvoorklantenlinkedinvooreenbaan

 

 

Langdurige samenwerking?

Ik sta ook open, als bedrijf (atHoning) of als werknemer (Anton), voor een langdurige samenwerking of (parttime) dienstverband. Klik hier voor mijn brief met onderbouwing.  

 

Support voor (klein) MKB?

Advies en ondersteuning bij het inrichten en/of beheren van Social Media en website, klik hier voor meer toelichting.

 

Online meerwaarde met Social Media

Inrichten, beheren, training of coaching

Mijn aanpak en samenwerking werkt niet alleen op afstand. Maar is vooral gericht op het fysiek aanwezig zijn bij de jouw bedrijf of organisatie. Waarbij ik jouw mensen en jouw bedrijf beter leer kennen en aanvoelen. Om mee te krijgen wat er in jouw bedrijf leeft. Om samen af te stemmen en zaken in gang te zetten. En hierbij gaan we samen voortdurend op zoek naar interessante, relevante en aantrekkelijke informatie, nieuws en ontwikkelingen. Want dan kan ik pas echt mijn online meerwaarde bieden.

Ik ben een ervaren specialist die een praktische en persoonlijke aanpak hanteert. Een aanpak die resultaatgericht is. We gaan voor meer online resultaten. En daar sturen we ook op want "meten is weten".

Ik ben een man met veel levenservaring. Zowel zakelijk als privé. Geen "young professional" die in een eigen online wereld leeft en jouw taal niet spreekt. Waar je het gevoel hebt geen match mee te hebben.  

Ik ben juist iemand die een band met jou en jouw mensen wil opbouwen. En daardoor jouw bedrijf en mensen beter te leren kennen. Ik ben een laagdrempelige, enthousiaste en gedreven sparringpartner voor management en medewerkers. Met een transparante aanpak en helder en begrijpelijk taalgebruik. 

Ik ben een adviseur, trainer, coach en beheerder. Maar daarnaast vooral ook een motivator, regisseur en coördinator. Iemand die voor jouw bedrijf een stok achter de deur is en waar je altijd op terug kunt vallen. Zowel online maar vooral ook offline. Flexibel in planning en tijd. Die de boel in beweging krijgt en in beweging gaat houden. Als een marathon, kwestie van volhouden, doorbijten en lange adem. Duursport dus.

Ik wil je zoveel mogelijk werk uit handen nemen zodat je er weinig omkijken naar hebt. En Social Media voor je laat werken. Voor meer online resultaten. Dat is waar ik met Social Media en Internet mijn meerwaarde biedt.

Klik hieronder op de buttons voor mijn aanbod.

 

Social Media support

 

socialmediainrichtingsocialmediabeheren

Social Media training & coaching

   

socialmediavoorklantensocialmediavooreenbaan