Homepage Anton

atHoning is Anton Honing uit Wijchen (GLD)

Linkedin trainer/coach:

Ik ben een ervaren trainer/coach met een praktische, persoonlijke en resultaatgericht aanpak. Een sociale, vriendelijke man die mensen graag wilt helpen en kennis doelgericht over wil dragen. Het moet niet alleen doel- en resultaatgericht zijn maar ook leuk zijn en energie geven.

We gaan Linkedin samen inzetten voor meer online resultaten. We gaan voor doelstellingen als meer naamsbekendheid, een groter divers netwerk en een krachtig imago. We gaan voor vinden, binden, verbinden en bouwen. 

Mijn Linkedin support geldt voor alle leeftijden, iedereen kan Linkedin inzetten voor zijn/haar doelstellingen. Van jong tot oud. Mijn jongste deelnemers waren 16/17 jaar oud, mijn oudste deelnemers boven de 70!

Social Media, website, content en online support:

Ik ben een ervaren specialist die een praktische en persoonlijke aanpak hanteert. Een aanpak die resultaatgericht is. Een visie en aanpak die ik zelf met atHoning al jaren succesvol toepas.

We gaan voor meer online resultaten. En daar sturen we ook op want "meten is weten".

Ik ben een man met veel levenservaring. Zowel zakelijk als privé. Geen "young professional" die in een eigen online wereld leeft en jouw taal niet spreekt. Waar je niet het gevoel hebt geen match mee te hebben. Mijn ondernemerschap en veelzijdige ervaring in diverse functies geven extra meerwaarde.

Met mijn leeftijd en ervaring (1966) pas ik vooral bij oudere ondernemers, professionals, werknemers en werkzoekenden. Voor Social Media, Content en Online support. Ik vind het belangrijk om een klik te hebben en op dezelfde golflengte te communiceren. 

Ik ben iemand die een band met jou en jouw mensen wil opbouwen. En daardoor jouw bedrijf en mensen beter te leren kennen. Ik ben een laagdrempelige, enthousiaste en gedreven sparringpartner voor management en medewerkers. Met een transparante aanpak en helder en begrijpelijk taalgebruik. 

Iemand die voor jouw bedrijf een stok achter de deur is en waar je altijd op terug kunt vallen. Zowel online maar vooral ook offline. Flexibel in planning en tijd. Die de boel in beweging krijgt en in beweging gaat houden. Als een marathon, kwestie van volhouden, doorbijten en lange adem. Duursport dus.

Ik wil je zoveel mogelijk werk uit handen nemen zodat je er weinig omkijken naar hebt. En Social Media voor je laat werken. Voor meer online resultaten. Dat is waar ik met Social Media en Internet mijn meerwaarde biedt.

 

Wil je meer weten over mijn aanbod en mogelijkheden?

Ik kom graag bij je langs voor een kennismaking en toelichting. Of neem hier contact met mij op.

 

Promotie- en informatievideo atHoning voor bedrijven en organisaties. 

athoningpromotievideowijchenzomer2017

Klik hier of op de foto voor mijn video.